Käyttöehdot

Tervetuloa käyttämään verkkosivustoamme! Tässä artikkelissa esittelemme käyttöehdot, jotka koskevat verkkosivustomme käyttöä. Ole hyvä ja lue nämä ehdot huolellisesti ennen sivustomme käyttöä.

Sivuston käyttöoikeus

Verkkosivustomme käyttöoikeus myönnetään sinulle näiden käyttöehtojen noudattamisen ehtona. Sitoudut käyttämään sivustoa ainoastaan lainmukaisiin tarkoituksiin.

Immateriaalioikeudet

Kaikki sivustomme sisältö, kuten tekstit, kuvat, logot, grafiikat ja ohjelmistot, ovat immateriaalioikeuksiemme suojaamia. Sinulla ei ole oikeutta käyttää, kopioida, jakaa tai muokata sivuston sisältöä ilman lupaa.

Vastuunrajoitus

Emme takaa sivustomme virheettömyyttä tai keskeytyksettömyyttä. Emme myöskään ole vastuussa mahdollisista vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat sivustomme käytöstä.

Linkit kolmansien osapuolien sivustoille

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Emme vastaa näiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta, ja niiden käyttö tapahtuu omalla vastuullasi.

Käyttäjän vastuu

Sitoudut käyttämään sivustoa vastuullisesti ja noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä. Vastaat kaikista sivustomme käytöstä aiheutuvista toimista ja seurauksista.

Muutokset käyttöehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Muutokset astuvat voimaan niiden julkaisuhetkestä lähtien. On suositeltavaa tarkistaa käyttöehdot säännöllisesti.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentteja käyttöehtoihin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa.

Nämä käyttöehdot muodostavat sopimuksen sinun ja verkkosivustomme välillä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt nämä ehdot.